Hej på er Sverige!

Vår nya träningskanal finns nu live @ Twiik.me. Ett varmt välkommen alla nya följare och members i kanalen. En fantastisk plattform som skapar stora möjligheter inte minst för våra kunder, så att vi kan coacha och hjälpa så många så möjligt med sin träning speciellt nu i Corona-tiderna. Ladda ner appen idag och följ vår träningskanal - missa inga nyheter och erbjudande! Det är här i kanalen som du kommer få nyhetsbrev.

Vår framfart över Sverige har varit helt fantastiskt de senaste veckorna. Vi har flera nya samarbetspartners på gång och vi kommer även att utveckla vår LIVE-streaming tjänst som släpps i sommar.

Efterfrågan på LIVE-streaming med Silvia Nilsson Cickovskas träningspass har varit stor under många års tid och nu (tack vare Corona-tider) har vi fått möjligheten till att kunna utveckla denna tjänsten. Det är vi mycket glada och stolta över så fler kan ta del utav träningen online. Bästa nyheten är att Klassisk Yoga & Meditation med Silvia Nilsson Cickovska kommer att finnas i vår träningskanal! Så gott som alla våra träningspass, som finns tillgängliga i kanalen kommer även att finnas som LIVE-streaming, men även som ett fristående pass som du kan köra efter i appen när du har tid att träna. Så båda tjänsterna kommer att erbjudas. Guess what? Nästa nyhet är Silvia´s meditationer kommer att finnas i ljudfiler tillgängliga för alla som är medlemmar i kanalen med medlemskap Premium Club eller Exclusive Club

SÅ VARFÖR VÄLJA 28 DAY´S BOOTCAMP? Därför att vi erbjuder en väldigt exklusiv personlig coaching online och via videosamtal som är utöver det vanliga. Vi massproducerar inte som många andra kanaler gör och har begränsat antal platser till våra BootCamp´s och kurser. Vi dessutom erbjuder våra KBT kunskaper och metoder i vår coaching, vilket har gjort stora framsteg hos våra klienter. Vi lyssnar på varje individs behov och möjligheter och anpassar våra träningsprogram och coachning där efter. Vi erbjuder träning med kvalité!


NYHETSBREV - Följ oss gärna på på vår träningskanal i Twiik.me appen. Gå gärna med i vår kostnadsfria chat i appen Online Chat with Coach SNC (free). Ange koden AB3PT6A3FG under "Mer" i appen Twiik. Följ oss gärna på Facebook och Instagram så du inte missar nyheter och uppdateringar.