Hej på er!

Varmt välkommen till min nya sight 28 Day´s BootCamp.se! Kul att så många har redan hittat in här! Mitt namn är Silvia Nilsson Cickovska och är grundare till 28 Day´s BootCamp.se och även F.A.M.E Fitness Quality Club i Trelleborg och Svedala.

Mina bootcamp kurser startade redan 2014 på F.A.M.E och kurserna fylldes direkt och nu går jag rikstäckande då både efterfrågan och behovet är starkt! Jag har över 35 års erfarenhet inom träning och coachat människor sedan jag var 13 år och fyller snart 44 år. Gymnast i 17 års tid, sponsrad utav Nike 2007 och 9 licenser inom yrket (träning, kost & KBT). Jag levererar träning med kvalité! Jag går "all in" när jag coachar och förväntar mig det samma av mina klienter som bokar sig till mina kurser.

Jag jobbar annorlunda än många andra online kurser. Jag massproducerar inte och har därför väldigt begränsade antal platser till mina BootCamp kurser, max 20 st per kurs! Jag individ anpassar till alla klienter och skapar programmet utefter deras behov och möjligheter. Jag lägger ner många timmars coaching över kursperioden och ger dem fullt stöd. Mina kurser är även KBT inriktade, vilket innebär att vi jobbar mycket med den mentala träningen, därav "Body & Brain in Balance"!

Detta kommer under våren:

  • 28 Day´s BootCamp Online
  • 28 Day´s BootCamp Online "Home Edition"
  • 28 Day´s BootCamp Exclusive (erbjuds i Trelleborg)
  • PT Online program
  • Weight Loss program (3, 6 & 12 mån program)
  • Yoga kurser (i Trelleborg)
  • Inbody kroppsmätningar (erbjuds i Trelleborg)
  • Mindfullness / avslappning- & meditationsberättelser för nedladdning - för dig som behöver hjälp med din stress.

Önskar du komma i kontakt med mig? Du når mig på sociala medier 28 Day´s BootCamp.se eller maila mig på 28daysbootcamp.se@gmail.com eller sms 0762-334069 (skicka mig gärna ett sms om att du vill bli uppringd så ringer jag dig normalt inom 2 tim)

Följ gärna 28 Day´s BootCamp.se på Instagram & Facebook för daglig inspiration om träning & kost!

Vi hörs!

Silvia Nilsson Cickovska

Silvia Nilsson Cickovska (grundare till 28 Day´s BootCamp)