28 Day´s BootCamp Basic - Beginners & Easy Fitness!

28 Day´s BootCamp Basic

 • Nivå: nybörjare/lätt fortsättnings kurs för träning hemma eller på gymmet!
 • Efter anmälan kommer du få direkt digital leverans till kostplanen så du kan starta meddetsamma. Inom 24 timmar kommer du att bli kontaktad av vår coach på 28 Day´s BootCamp.se och få länken till vår träningskanal på Twiik.me där all coaching och program kommer att köras.
 • Startdatum: Vi startar BootCamp´s regelbundet varannan måndag och när din coach kontaktar dig kommer du att få datum att välja mellan för start av din BootCamp.


BootCamp kurs för dig som vill komma igång med din träning på rätt sätt och gå ner i vikt! Kursen är 28 dagar med full coaching och support. Kursen är rikstäckande, vilket innebär att du kan bo var som helst i Sverige och anmäla dig till kursen.

Kursen är helt online. Inga tider att passa, du planerar själv vilka tider som passar dig - träna när du har tid! Du bestämmer själv om du vill göra kursen med träning hemma eller på ett gym nära dig.

Kursen är för dig som vill hitta en stabil balans i livet genom att lägga om kosten rätt, komma igång med din träning som passar dig, förbättra din livskvalité, sömn och vilopuls och gå ner i vikt. Att må bättre helt enkelt!

TRÄNINGSSCHEMA - Din coach kommer att kontakta dig efter din bokning så du startar på den nivån som anpassas till just dig, dina behov och möjligheter. Vi individuell anpassar alla program.

KOSTSCHEMA - Vid kurstart kommer du att få våra bästa rekommendationer om hur du lägger om din kost och en inköpslista på vad du behöver handla hem, samt många goda råd att ta med på vägen (Valfritt) . Vi erbjuder även en del recept både på matlagning, bak/snacks samt frukost och mellanmål. Tanken med våra recept är att du ska kunna leva ett gott och hälsosamt liv med bättre valmöjligheter. Våra huvudrätts recept är mycket goda och näringsrika, men vi vill också ge dig möjligheten att efter du slutfört din bootcamp kunna ta en fika med familj och vänner men välja några av våra hälsosamma baktips som är mycket goda!

Kursen 28 Day´s BootCamp Basic innehåller:

 • 28 dagar online kurs med träning- & kostschema och rekommendationer
 • Garanterade resultat!
 • All träning och rörelse ska registreras i valfri tränings app, så vi kan coacha dig fullt ut för att lyckas med dina mål.
 • Varje vecka rapporterar du till din coach, du får full feedback och support hela vägen.
 • Mer information om upplägget får du när du har registrerat dig för BootCamp:en.
 • Foto före och efter ska registreras (Valfritt, men rekommenderas starkt framför allt för din din egen skull så du kan se med egna ögon vilken resa du har gjort).
 • Värde för 2.495 kr

Passa på att utnyttja ditt friskvårsbidrag!

Kursansvarig och grundare till 28 Day´s BootCamp.se: Lic.Träning- & Hälsokonsult Silvia Nilsson Cickovska med över 30 års erfarenhet inom branchen.

Frågor gällande kursen, ring gärna tfn: 0762 - 33 40 69 eller maila direkt till 28daysbootcamp.se@gmail.com

Filer
1 PDF
Buy this
 • 1 495,00 kr
100 % SSL-säkrad