Klassisk Yoga & Meditations kurs, vol 39

SISTA-MINUTEN 400 KR RABATT

Vi har ett fåtal platser kvar till kurstart den 3 september! Passa på att anmäla dig innan kursen är full!


39:e kursen startar 3 september på F.A.M.E Fitness Quality Club i Trelleborg!Träna smartare, inte hårdare!

Klassisk Yoga & Meditations kurs. För dig som är helt ny på yoga eller lätt fortsättning men även för dig som har tidigare deltagit och vill finslipa din teknik. Alternativ på nivåer instrueras under kursen.

  • Nästa kursstart: v. 36, 3 september
  • Torsdagar kl. 19:10
  • Antal gånger: 8 ggr
  • Fri tillgång till Infraröd bastu före eller efter yoga klasserna
  • Begränsade platser pga Corona-tider. Känn dig trygg att träna yoga hos F.A.M.E Fitness Quality Club

Bokningen är bindande. Återköp görs ej inom 14 dagar innan kursstart.

Plats: F.A.M.E Fitness Quality Club i Trelleborg (Maskingatan 43, 233 44 Trelleborg)


INFO OM F.A.M.E Klassisk Yoga & Meditation

Innehåller andningsövningar, stående, sittande och liggande yogaövningar samt avslappning. Yogan gör oss starkare och fyller på våra energidepåer så att vi orkar mer, och den hjälper oss samtidigt att slappna av och vila. Yogan tränar oss att var närvarande i varje ögonblick genom att vi tänker bort det som stör vår koncentration; det som hämmar oss och gör oss rastlösa.

EFFEKTER AV YOGA

Stress reducerande. Du blir starkare och smidigare. Rygg, höft och axelbesvär lindras. Koncentrationsförmågan ökar. Muskelspänningar släpper. Slaggprodukter rensas ur kroppen. Balansförmågan och kroppskännedomen förbättras. Du blir piggare och mer harmonisk. För dig som är nybörjare till medel

YOGA LÄRARE: Silvia Nilsson Cickovska

ÖVRIG INFO: Medtag gärna egen yoga matta av hygieniska skäl. Utlånings matta finns i salen. Anmälan är bindande! Ingen återbetalning kan göras vid bokning inom 14 dagar för kursstart. Samtliga priser är inkl. moms.

VARMT VÄLKOMMEN! F.A.M.E Fitness Quality Club, Maskingatan 43, 231 66 Trelleborg


POSITIVA HÄLSO EFFEKTER MED YOGA

I YOGA läggs stor vikt vid att utveckla närvaro och att acceptera sig själv som man är just nu – sin kropp, sina tankar och känslor.

Träna smartare, inte hårdare!

MEDVETENHET är ett centralt begrepp inom yoga. Att vara medveten innebär att vara ständigt närvarande i nuet, att vara uppmärksam. Med uppmärksamhetens hjälp upptäcker man spänningar och blockeringar av såväl fysisk som mental och emotionell natur.

FYSISKA RÖRELSER

Yogarörelserna stärker vår kropp och renar meridianssystemet, dvs de energibanor som löper genom kroppen. Parallellt med den fysiska kroppen har alla människor en energikropp som bl a innefattar meridianer och chakras, olika energicentra i vår kropp.

ANDNING

Hur vi andas påverkar hur vi tänker och känner. En medveten djup andning stillar vårt sinne och får oss att bli mer kroppsmedvetna. En stressad och omedveten andning gör sinnet ytterligare rastlöst och splittrat. En effektiv andning ökar dessutom syreupptagningen och hjälper kroppen att utsöndra avfallsprodukter via lungorna.

MEDITATION

Före ett yogapass stillar vi sinnet någon minut och vänder uppmärksamheten inåt. Under hela passet är vi fokuserade på vår kropp och sinne - hela tiden i nuet. Yogapasset avslutas med en längre djupavslappning eller meditation. Vi rundar av genom att låta det lugn som uppstår få sjunka in. Att låta sinnet vila i stillheten.

Filer
1 JPG
Buy this
  • 1 295,00 kr
100 % SSL-säkrad