28 dagars kostplan & viktprogram

4 veckors kostplan inklusive personlig coaching online Det enkla valet för bättre kostrutin och viktminskning!

Vår kostplan är mycket uppskattad av våra kunder med väldigt bra resultat och vårt koncept är enkelt att följa. Full online coaching ingår 28 dagar för konsultation gällande kostprogrammet. Kostplanering är A och O i kombination med rätt träning för att lyckas nå sina mål och få en sundare livsstil. Bonuspaket med hälsosammare recept och bakverk ingår. Nya recept fylls på regelbundet för ny matinspiration och matglädje!

OBEGRÄNSAT COACHING Varje vecka rapporterar du vikt och mått till din coach som feedbackar dig i rätt riktning för att du ska uppnå dina mål. Chatten med coachen är obegränsat, vilket är mycket uppskattat av våra medlemmar.

STARTDATUM är löpande, dvs du får omgående digital leverans av materialet och nästkommande måndag startar din 28 dagars coaching, dvs köper du på torsdag startar kursen med din coach på måndagen efter helgen så du hinner handla hem och sätta din in i programmet.

BONUSPAKETET MED RECEPT NOT: Kostplanen levereras digitalt direkt till din mail efter köpet. Inom 24 timmar kommer du att få en länk till vår coaching app för coaching och uppföljning. Glöm inte ladda ner TWIIK.ME appen och logga in med samma email som du registrerade vid köpet. Längst upp i höger hörn "Mina favoriter" kommer din kostplan att finnas samt schema för coaching. Efter beställningen kommer du få en inbjudan till vår chat och där kommer vårt bonuspaket med färdiga recept, perfekta tips inför helgens matlagning med bättre och hälsosammare val samt baktips att finnas.

Betala med Swish, kort eller delbetala via Klarna. Har du frågor angående vårt kostprogram? Maila oss gärna på 28daysbootcamp.se@gmail.com.